Tour of İstanbul’un Beykoz-Polonezköy’de koşulan üçüncü etabını Total Energies takımından Mathieu Burgaudeau kazandı. Turun genel klasman lideri sporcusu birinciliğini perçinledi.
Turun 128 sporcu ile start alan 3. Etabında yaklaşık 45 km solo kaçan VF Group – Bardiani takımının İtalyan sporcusu Manuele Tarozzi son 100 metrede pelotona yakalandı.

Total Energies takımından Mathieu Burgaudeau da atak için beklediği doğru zamanı buldu ve hem ikinci etabını kazandı hem de genel klasman liderliğini garantiledi. Total Energies de 3 etabın tamamını zirvede görmüş oldu.
REKLAM
Turun final etabı yarın Yenikapı’da start alıp Anadolu yakasına geçecek ve Bağdat Caddesi’nde 3 tur attıktan sonra Avrasya Tüneli’nden tekrar Avrupa yakasına geçecek ve yine Yenikapı’da son bulacak.
DAĞLARIN KRALI KAAN SOYLU ÖZKALBİM
Spor Toto Cycling Team sporcusu Kaan Soylu Özkalbim de en iyi tırmanış klasmanında liderliğini korudu. Türk sporcu, yarınki final etabına yine yeşil forma ile çıkacak.

Haber Kaynak : HABERTURK.COM
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
21 Ocak 2026SPOR
21 Ocak 2026GÜNDEM
21 Ocak 2026SPOR
21 Ocak 2026SPOR
21 Ocak 2026GÜNDEM
21 Ocak 2026GÜNDEM
21 Ocak 2026
1
Düzce’de Atıcılık Poligonu Modernize Ediliyor
7271 kez okundu
2
Acun Ilıcalı’dan Galatasaray’a derbi için tarihi çağrı
2512 kez okundu
3
Diabate’ye Trabzonspor yönetiminden kesik! .
1222 kez okundu
4
Elazığspor, Kerim Frei ile sözleşme imzaladı
880 kez okundu
5
Fenerbahçe’ye Ada’dan Mesut Özil müjdesi!
770 kez okundu