Muğla’nın Datça ilçesinde gençler, Kovanlık Tabiat Parkı’nda çevre temizliği yaptı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Muğla Erkek ve Milli Piyango Kız Öğrenci Yurtları’nın öğrencileri, Muğla Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen çevre temizliği etkinliğine katıldı. Gençler, Datça Kovanlık Tabiat Parkı’nda çevre temizliği yaptı.
Etkinliğin ardından, gençler “Tarihin İçinde” programı kapsamında Knidos Antik Kenti’ni ziyaret etti. Burada, Roma dönemine ait bocce sporunu öğrenme fırsatı bulan öğrencilere, bölgenin tarihi ve kültürel önemi hakkında bilgi verildi.
Haber Kaynak : SONDAKIKA.COM
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
17 Ocak 2026SPOR
17 Ocak 2026GÜNDEM
17 Ocak 2026SPOR
17 Ocak 2026SPOR
17 Ocak 2026GÜNDEM
17 Ocak 2026GÜNDEM
17 Ocak 2026
1
Türkan Şoray, kadın mahkumlarla bir araya geldi
4742 kez okundu
2
Milli İstihbarat Akademisi eğitim hayatına başladı: İlk derse MİT Başkanı İbrahim Kalın katıldı
4204 kez okundu
3
Oyuncu Ezgi Åenler’den niÅan pozları: Damat kahvesine limon sıktı
2353 kez okundu
4
Doğru emzirme yöntemleri nelerdir, sütün yettiği nasıl anlaşılır?
2348 kez okundu
5
Bu kış kombinlere doyacağınız onlarca model ve onlarca detay.
1915 kez okundu