1980’li yıllarda dövüş sporları üzerine çekilen filmler bir hayli revaçtaydı.
O dönemin filmleri arasında; ‘Kan Sporu’, ‘Kana Kan’, ‘Aslan Yürek’ ve ‘Kickboxer’da dövüş sahneleriyle hafızalara kazınan Fas asıllı Belçikalı oyuncu Michel Qissi, ‘Dayı 2: Bir Adamın Hikâyesi’nde Ufuk Bayraktar ile karşı karşıya geliyor.

Diopter Film, Ubay Film Yapım ve Net Sanat ortak yapımı olan ‘Dayı 2: Bir Adamın Hikâyesi’nin senaryosunu Uğur Bayraktar ile Ece Bayraktar kaleme aldı. Filmin yönetmen koltuğunda ise yine Uğur Bayraktar oturuyor. Yoğun bir hazırlık süreci sonrası çekimleri 6 hafta süren ve ekim ayında tamamlanan film, gösterime 6 Şubat’ta girecek.

Haber Kaynak : HABERTURK.COM
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
17 Ocak 2026SPOR
17 Ocak 2026GÜNDEM
17 Ocak 2026SPOR
17 Ocak 2026SPOR
17 Ocak 2026GÜNDEM
17 Ocak 2026GÜNDEM
17 Ocak 2026
1
Türkan Şoray, kadın mahkumlarla bir araya geldi
4742 kez okundu
2
Oyuncu Ezgi Åenler’den niÅan pozları: Damat kahvesine limon sıktı
2353 kez okundu
3
Doğru emzirme yöntemleri nelerdir, sütün yettiği nasıl anlaşılır?
2348 kez okundu
4
Bu kış kombinlere doyacağınız onlarca model ve onlarca detay.
1915 kez okundu
5
Taylor Swift yeni albüm planları için düğmeye bastığını sosyal medyadan duyurdu!
1831 kez okundu