Ünlü şarkıcı İrem Derici ile sık sık tartışmalı çıkışlarıyla gündeme gelen AKP’li Sevda Türküsev, aynı uçakta karşılaştı. Yolculuk boyunca herhangi bir sorun yaşanmazken, uçak yere indikten sonra Derici ve ekibinin yüksek sesle konuşması ve gülmesi Türküsev’i rahatsız etti.
Türküsev, bu durumu sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla dile getirerek, Derici’nin toplum içinde nasıl davranması gerektiğini bilmediğini öne sürdü.
“SUS KIZ MUTSUZ LÜBÜN!”
“Bir insanın sesi bu kadar güzel olup toplum içinde nasıl davranacağını bilmemesi ne kadar acı bir olay. Ayıp be!” ifadelerini kullanan Türküsev’e yanıt gecikmedi.
İrem Derici, Türküsev’e alaycı bir şekilde sosyal medya üzerinden yanıt verdi.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü şarkıcı, “Sus kız mutsuz Lübün! Uçağa binerken sözde bizimle gülüyordu, keko. Ay Allah, lüzumsuz abla.” ifadelerini kullandı.

Bu habere emoji ile tepki ver![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haber Kaynak : SOZCU.COM.TR
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
18 Ocak 2026SPOR
18 Ocak 2026GÜNDEM
18 Ocak 2026SPOR
18 Ocak 2026SPOR
18 Ocak 2026GÜNDEM
18 Ocak 2026GÜNDEM
18 Ocak 2026
1
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
8077 kez okundu
2
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
5184 kez okundu
3
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
5050 kez okundu
4
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
3337 kez okundu
5
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
2240 kez okundu