ABD, Türkiye ile müttefik olsa da, terör örgütü PKK’nın Suriye kolu olan YPG’ye açık destek vermeye devam ediyor. Terör örgütü YPG/PKK’nın sözde anma ve mezuniyet törenlerine kadar katılan ABD tırlar dolusu silah ve mühimmat da gönderiyor.
ABD’li Emekli Albay Douglas McGregor ise katıldığı bir programda PKK/YPG ile olan kirli ilişkilerine ve bölgedeki planlarına yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
ABD’li Albay McGregor’dan gündemi sarsacak itiraf: “Türkiye’ye saldırması için Suriye’de PKK’yı hazırlıyoruz” | Video
McGregor şu ifadeleri kullandı:
Erdoğan, ısrarla ülkesini savaştan uzakta tutmaya çalışıyor. İsrail’e yönelik çok sert çıkışlar da yapsa ondan hiç hazetmese de ülkesini ısrarla savaştan uzakta tutmaya çalışıyor.
GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
Erdoğan, İsrail’in Lübnan’a girmesi halinde bunun Lübnan’ı istikrarsızlaştıracağının da farkında…
“PKK’YI TÜRKİYE’YE SALDIRMASI İÇİN HAZIRLIYORUZ”
Türkiye’ye saldırmaları için Suriye’de güçlerimizi hazırlıyoruz. Kimleri mi kastediyorum PKK ve diğer bazı örgütleri Türkiye’ye saldırmaları için teşvik ediyor ve silahlandırıyoruz. Türkler de bunun farkındalar ve rahatsızlar. Bunu geçmişte de yaptık ancak bu sefer iş çok ciddi.
“BÜYÜK SAVAŞA DOĞRU GİDİYORUZ”
İsrail’in de parçası olduğu büyük bir savaşa doğru gidiyoruz. Amerika zaten bunun bir parçası, Türk devleti de savaşın eşiğinde olduğunu kamuoyuna açıklamak üzere… Şayet bunu bir istiklal mücadelesi olarak sunarsalar, kamuoyu hiç şüphesiz savaşmak isteyecektir.
Haber Kaynak : SABAH.COM.TR
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
14 Şubat 2025SPOR
14 Şubat 2025GÜNDEM
14 Şubat 2025SPOR
14 Şubat 2025SPOR
14 Şubat 2025GÜNDEM
14 Şubat 2025GÜNDEM
14 Şubat 2025