ANTALYA’nın Alanya ilçesinde, rampada park halindeyken el freni çekilmediği için kontrolden çıkan safari aracı yaklaşık 10 metre yükseklikten yuvarlandı. Kazada Esma Alıcı (31) hayatını kaybederken, 1 yaşındaki kızı Fatma Ela Alıcı ise yaralandı.
Olay, saat 18.30 sıralarında Sugözü Mahallesi Kütürüp mevkisinde meydana geldi. Sürücü E.A., eşi Esma Alıcı ve kızı Fatma Ela Alıcı’nın bulunduğu 07 AYK 819 plakalı safari aracını rampada park edip, indi. İddiaya göre, el freni çekili olmayan araç kontrolden çıktı. Durumu fark eden sürücü E.A. aracı durdurmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Safari aracı yaklaşık 10 metre yükseklikten inşaat malzemelerinin bulunduğu alana yuvarlandı. Sürücü E.A.’nın yara almadan atlattığı kazada araçtaki Esma Alıcı ve kızı Fatma Ela Alıcı yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar sonrası olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Fatma Ela Alıcı ambulansla ilçedeki hastaneye kaldırılırken, Esma Alıcı’nın ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Esma Alıcı’nın cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından cenaze aracıyla Alanya Belediye morguna konuldu. Safari aracı ise vinç yardımıyla bulunduğu yerden alınarak çekiciye konuldu.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Haber Kaynak : SONDAKIKA.COM
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
17 Ocak 2026SPOR
17 Ocak 2026GÜNDEM
17 Ocak 2026SPOR
17 Ocak 2026SPOR
17 Ocak 2026GÜNDEM
17 Ocak 2026GÜNDEM
17 Ocak 2026
2
Yazar Medya Anonim Şirketi, 2025’te 6 Yayıncı Kuruluşuyla Global Yayıncılığa Hazırlanıyor
10031 kez okundu
3
Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri iptal edildi
9047 kez okundu
4
Doğal Güzelliğin Bilimi: Cilt, Saç ve Kirpiklerde Etkili Sonuçlar
8261 kez okundu
5
Gülşah Saraçoğlu vücut çorabı giydi! Tarzına sosyal mdyadan yorum yağdı
7618 kez okundu