Manisa’nın Alaşehir ilçesinde ilk kez “Yeşilyurt Çeşitli Üzüm Festivali” gerçekleştirilecek.
Alaşehir’in üzüm çeşidi yönünden merkez mahallesi olan Yeşilyurt Mahallesi’nde düzenlenecek olan festival, 4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, festivale ilişkin yaptığı açıklamada, “Manisa Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği yaparak, sponsorumuzun desteğiyle etkinlik düzenledik. Amacımız dünyaca ünlü ‘Çekirdeksiz Sultani Üzüm’ün tanıtımının yanı sıra Sultani üzüme alternatif çeşitli üzümlerimizi de tanıtmak” dedi.
Festival kapsamında 4 Ekim Cuma akşamı Mortiz, 5 Ekim Cumartesi akşamı Özlem Özdil ve 6 Ekim Pazar akşamı da Öykü Gürman, Yeşilyurt Meydanı’nda saat 21.00’da sahne alacak.
Haber Kaynak : HABERTURK.COM
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
12 Aralık 2025SPOR
12 Aralık 2025GÜNDEM
12 Aralık 2025SPOR
12 Aralık 2025SPOR
12 Aralık 2025GÜNDEM
12 Aralık 2025GÜNDEM
12 Aralık 2025
2
Yazar Medya Anonim Şirketi, 2025’te 6 Yayıncı Kuruluşuyla Global Yayıncılığa Hazırlanıyor
10021 kez okundu
3
Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri iptal edildi
9035 kez okundu
4
Doğal Güzelliğin Bilimi: Cilt, Saç ve Kirpiklerde Etkili Sonuçlar
8251 kez okundu
5
Gülşah Saraçoğlu vücut çorabı giydi! Tarzına sosyal mdyadan yorum yağdı
7608 kez okundu