Kocaeli’nde düzenlenen Boccia Türkiye Şampiyonası’nda Bağcılar Belediyesi Boccia takımında sporcular 5’i altın toplam 12 madalya kazandı.
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından 9-13 Ağustos tarihleri arasında Boccia Türkiye Şampiyonası gerçekleştirildi. Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nde yapılan ve 15 şehirden 16 kulübe bağlı 130 sporcunun katıldığı turnuvada Bağcılar Belediyesi Boccia takımı da 11 sporcuyla yer aldı.
ALTIN VE GÜMÜŞ MADALYA KAZANDILAR
Sümeyye Postal, Atike Gürbüzer, Bilal Yazıcı, Kenan Tüblek ile Yahya Gürbüzer ve Atike Gürbüzer çiftler maçında altın madalya kazandı. Aynur Cüre, Ersoy Turp, Mehmet Emir Ateş, yine Mehmet Emir Ateş -Fatma Gürbüzer çiftler maçında ve Aynur Cüre ve Ersoy Turp çiftler maçında gümüş madalya kazandı. Yahya Gürbüzer ile Fatma Gürbüzer bronz madalya kazandı.
Boccia takımını tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Sporcularımızın başarısından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Onlar bize aslında isteyince hiçbir şeyin önünde engel olmadığını gösteriyor” dedi.
Haber Kaynak : SONDAKIKA.COM
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
15 Kasım 2025SPOR
15 Kasım 2025GÜNDEM
15 Kasım 2025SPOR
15 Kasım 2025SPOR
15 Kasım 2025GÜNDEM
15 Kasım 2025GÜNDEM
15 Kasım 2025
1
Düzce’de Atıcılık Poligonu Modernize Ediliyor
7253 kez okundu
2
Acun Ilıcalı’dan Galatasaray’a derbi için tarihi çağrı
2493 kez okundu
3
Diabate’ye Trabzonspor yönetiminden kesik! .
1203 kez okundu
4
Elazığspor, Kerim Frei ile sözleşme imzaladı
862 kez okundu
5
Fenerbahçe’ye Ada’dan Mesut Özil müjdesi!
751 kez okundu