Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, okullar açıldığında oluşacak öğrenci yoğunluğunu önlemek için Lice ve Hani ilçelerine giden otobüslerin sefer sayılarını arttırdı.
Ulaşım Daire Başkanlığı, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı başladığında oluşacak öğrenci yoğunluğunun önüne geçmek ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması amacıyla İlçe Otogarı’ndan Lice ve Hani ilçelerine giden otobüs sefer sayılarına ek seferler ekledi.
Daha önce sabah ve akşam olan seferlere ek olarak öğlen seferi de eklenerek okullar açıldığında oluşacak yoğunluğun önüne geçilmiş olacak. – DİYARBAKIR
Haber Kaynak : SONDAKIKA.COM
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
17 Ocak 2026SPOR
17 Ocak 2026GÜNDEM
17 Ocak 2026SPOR
17 Ocak 2026SPOR
17 Ocak 2026GÜNDEM
17 Ocak 2026GÜNDEM
17 Ocak 2026
2
Yazar Medya Anonim Şirketi, 2025’te 6 Yayıncı Kuruluşuyla Global Yayıncılığa Hazırlanıyor
10031 kez okundu
3
Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri iptal edildi
9047 kez okundu
4
Doğal Güzelliğin Bilimi: Cilt, Saç ve Kirpiklerde Etkili Sonuçlar
8261 kez okundu
5
Gülşah Saraçoğlu vücut çorabı giydi! Tarzına sosyal mdyadan yorum yağdı
7618 kez okundu