İzmir ve Muğla sahillerinde bayram yoğunluğu! Akın ettiler

DHA

Ramazan Bayramı’nda, tatil beldelerindeki yoğunluk devam ediyor.

Büyükşehirlerden kaçan tatilciler Akdeniz ve Ege’deki tatil beldelerine akın etti.

Tatil beldelerinde yoğunluk

Turizmin merkezi İzmir ve Muğla’da güneşli havayı değerlendirmek isteyenler, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde sahillerde yoğunluk oluşturdu.

Bodrum

Dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Bodrum’da Ramazan Bayramı’nın 3’üncü gününde tatilcilerin yoğunluğu sürüyor.

Kentte hava sıcaklığı 27 derece, deniz suyu sıcaklığı ise 20 derece olarak ölçülüyor.

Plajlar doldu

 

Kumbahçe Paşatarlası Plajı başta olmak üzere Gümbet, Bitez, Ortakent, Turgutreis, Gümüşlük, Yalıkavak gibi noktalarda plajlar tatilcilerle doldu.

Bayram tatilinde Bodrum’u tercih eden tatilcilerin bazıları denize girerek serinleyip, kumsalda güneşlenirken, bazıları da manzaranın keyfini çıkararak yürüyüş yapmayı tercih etti.

“Esnafımız ve otellerimiz sezona güzel başladı”

Bayram kapsamında sezona iyi başlanıldığını ifade eden Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin açıklamalarında şunları söyledi:

Havaların da iyi gitmesiyle beraber bu durum biz turizmcilerde heyecan yarattı. Açık olan Gaziantep Akkent Escort oteller genel anlamda yüzde 90 doluluğa ulaştı. Son dakika rezervasyonları aldığımız için Bodrum olarak hazırdık. Şu ana kadar otellerimizde sıkıntı yaşanmadı. Herkes mutlu bir şekilde tatillerini yapıp bu hafta sonu itibariyle gelmiş oldukları şehirlere dönmüş olacaklar. Kentimizdeki tüm kafe, restoran ve barlarımız da doldu. Bu da esnaflarımıza can simidi oldu. Sezon başlangıcı olarak bir heyecan olmuş oldu. Esnafımız ve otellerimiz güzel bir sezona başlamış oldu.