Olay, Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Serintepe Mahallesi’ndeki müstakil bir ikamette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ikamet içinde çıkan tartışmada silahlar konuştu. Kavgada ismi öğrenilemeyen bir kişi, Hüdayi Fakıoğlu (34) ve H.Ç.’yi (25) silahla vurarak olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan iki yaralı, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaralılardan Hüdayi Fakıoğlu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı H.Ç’nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri kaçan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.
Haber Kaynak : SABAH.COM.TR
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
07 Şubat 2025SPOR
07 Şubat 2025GÜNDEM
07 Şubat 2025SPOR
07 Şubat 2025SPOR
07 Şubat 2025GÜNDEM
07 Şubat 2025GÜNDEM
07 Şubat 2025