Meksika’nın Tabasco eyaletindeki bir hapishanede çıkan isyanda 2 mahkum hayatını kaybetti. Meksika basınında çıkan habere göre, eyalete bağlı Creset kentindeki hapishanede bazı mahkumların başka cezaevine nakledilmesi isyana yol açtı. Çıkan olaylarda 2 mahkum yaşamını yitirdi, bazıları yaralandı.
2 MAHKUMUN NAKLEDİLMESİ NEDENİYLE OLAYLAR ÇIKTI
Devlet Güvenlik Sekreteri Victor Hugo Chavez, basına yaptığı açıklamada, şiddet olaylarının 2 mahkumun nakledilmesi nedeniyle çıktığını, polisin cezaevinde güvenliği sağlamak için operasyon yaptığını belirtti. Mahkumlar, çeşitli mobilyaları ve çöpleri ateşe verdi. Operasyonda çok sayıda silah, kesici alet ve patlayıcı madde ele geçirildi.
Öte yandan isyanın duyulması üzerine mahkum yakınları bilgi almak için cezaevi önünde toplandı.

GüvenlikCezaevi3-sayfaGüncelMahkumHukukDünya
Haber Kaynak : HABERLER.COM
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
16 Ocak 2026SPOR
16 Ocak 2026GÜNDEM
16 Ocak 2026SPOR
16 Ocak 2026SPOR
16 Ocak 2026GÜNDEM
16 Ocak 2026GÜNDEM
16 Ocak 2026
1
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
8077 kez okundu
2
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
5183 kez okundu
3
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
5050 kez okundu
4
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
3337 kez okundu
5
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
2240 kez okundu