Polis tarafından ele geçirilen 4 başlı Hekate heykeli koruma altına alındı
AFYONKARAHİSAR – Afyonkarahisar’da polis tarafından durdurulan bir tırda 1 milyon 500 bin adet makaronla birlikte ele geçirilen ve Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen 4 başlı Hekate heykeli koruma altına alınırken, heykelin o dönemin izlerini birebir yansıtması ise dikkatlerden kaçmadı.
Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen yol uygulamasında şüphe üzerine bir tırı durdurdu. Araçta aramam yapan ekipler Roma Dönemine ait 4 başlı Hekate heykeli, 4 adet sikke, 1 adet obje, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 milyon 500 bin doldurulmuş makaron ele geçirildi. Ele geçirilen heykel ve diğer tarihi malzemeler polis tarafından koruma altına alınırken, aynı zamanda Müze Müdürlüğü ile de bağlantıya geçildiği kaydedildi.
Olayda gözaltına alınan bir kişinin is emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Kültür SanatGüvenlik3-sayfaHukukPolisRoma
Haber Kaynak : HABERLER.COM
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
18 Ocak 2026SPOR
18 Ocak 2026GÜNDEM
18 Ocak 2026SPOR
18 Ocak 2026SPOR
18 Ocak 2026GÜNDEM
18 Ocak 2026GÜNDEM
18 Ocak 2026
1
Türkan Şoray, kadın mahkumlarla bir araya geldi
4742 kez okundu
2
Milli İstihbarat Akademisi eğitim hayatına başladı: İlk derse MİT Başkanı İbrahim Kalın katıldı
4204 kez okundu
3
Oyuncu Ezgi Åenler’den niÅan pozları: Damat kahvesine limon sıktı
2353 kez okundu
4
Doğru emzirme yöntemleri nelerdir, sütün yettiği nasıl anlaşılır?
2348 kez okundu
5
Bu kış kombinlere doyacağınız onlarca model ve onlarca detay.
1915 kez okundu