
Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, bugün TSİ 22.00’de İsviçre ekibi Young Boys deplasmanına çıkıyor.

32 bin kapasiteli Wankdorf Stadyumu’ndaki mücadele için tüm biletlerin tükendiği açıklanırken, karşılaşma TRT 1’den ekranlara gelecek.
GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN

27 Ağustos Salı günü İstanbul’da oynanacak maç için avantajlı bir skorla dönmek isteyen sarı-kırmızılıları 2 bin civarında taraftarı da destekleyecek.

Okan Buruk’un öğrencileri buturu geçerse G.Saray, tarihinde 18.kez Şampiyonlar Ligi’ne grup aşamasındadevam edecek.

Devler Ligi bu sezon ilk defa lig formatında olacak ve 36 takımın yer aldığı turnuvada her takım farklı 8 kulüp ile toplam 8 maç yapacak.
Haber Kaynak : SABAH.COM.TR
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
24 Ocak 2026SPOR
24 Ocak 2026GÜNDEM
24 Ocak 2026SPOR
24 Ocak 2026SPOR
24 Ocak 2026GÜNDEM
24 Ocak 2026GÜNDEM
24 Ocak 2026
1
Düzce’de Atıcılık Poligonu Modernize Ediliyor
7271 kez okundu
2
Acun Ilıcalı’dan Galatasaray’a derbi için tarihi çağrı
2512 kez okundu
3
Diabate’ye Trabzonspor yönetiminden kesik! .
1222 kez okundu
4
Elazığspor, Kerim Frei ile sözleşme imzaladı
880 kez okundu
5
Fenerbahçe’ye Ada’dan Mesut Özil müjdesi!
770 kez okundu