
Son dakika haberleri: Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) yayınladığı yeni eğitim öğretim yılı hazırlık genelgesinin detaylarına ulaşıldı.

ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME UYGULAMALARI BENİMSENECEK
TRT’de yer alan habere göre; ilkokullarda sınav saati uygulaması kaldırıldı. Ölçme yaklaşımı yerine, süreç odaklı ölçme ve değerlendirme uygulamaları benimsenecek.
Ücretsiz dağıtımı yapılan kaynaklar dışında kaynak aldırılmaması için tedbir alınacak.
GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN

OKUL-AİLE İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENDİRİLECEK
Yeni dönemde uygulanan faaliyetler ile okulda yürütülen çalışmalar hakkında veliler bilgilendirilecek. Okul-aile iş birliği güçlendirilecek.

Okullarda sınıf mevcutlarında azalma olması durumunda şubeler birleştirilecek.

ZORUNLU ÜCRET ALINMAYACAK
Kayıt parası veya başka ad altında zorunlu olarak ücret alınmayacak. Sektör işbirlikleri ile eğitime erişim ve kalite artacak.
Haber Kaynak : SABAH.COM.TR
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
17 Ocak 2026SPOR
17 Ocak 2026GÜNDEM
17 Ocak 2026SPOR
17 Ocak 2026SPOR
17 Ocak 2026GÜNDEM
17 Ocak 2026GÜNDEM
17 Ocak 2026
2
Yazar Medya Anonim Şirketi, 2025’te 6 Yayıncı Kuruluşuyla Global Yayıncılığa Hazırlanıyor
10031 kez okundu
3
Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri iptal edildi
9047 kez okundu
4
Doğal Güzelliğin Bilimi: Cilt, Saç ve Kirpiklerde Etkili Sonuçlar
8261 kez okundu
5
Gülşah Saraçoğlu vücut çorabı giydi! Tarzına sosyal mdyadan yorum yağdı
7618 kez okundu