Çin’de bulunan Anhui Tarım Üniversitesi uzmanları meyve ve sebzelerin kabuklarına işleyen kimyasalları inceledi. Çıkan sonuca göre sağlıklı olmaları açısından meyve ve sebzelerin yıkanmasının yeterli olmadığı belirlendi. Araştırmacılar elma ya da salatalıkların kabuklarının da soyularak yenilmesi gerektiğini kaydetti. Sadece yıkamanın kabuklarda bulunan ve karaciğer kanserine neden olan zararlı zirai ilaçların yok olmasına yetmediği tespit edildi.
Haber Kaynak : SABAH.COM.TR
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
11 Kasım 2025SPOR
11 Kasım 2025GÜNDEM
11 Kasım 2025SPOR
11 Kasım 2025SPOR
11 Kasım 2025GÜNDEM
11 Kasım 2025GÜNDEM
11 Kasım 2025
1
Lübnan’dan İsrail’e roket yağdı
10674 kez okundu
2
Türkan Şoray, kadın mahkumlarla bir araya geldi
4700 kez okundu
3
Doğru emzirme yöntemleri nelerdir, sütün yettiği nasıl anlaşılır?
2303 kez okundu
4
Oyuncu Ezgi Åenler’den niÅan pozları: Damat kahvesine limon sıktı
2281 kez okundu
5
Bu kış kombinlere doyacağınız onlarca model ve onlarca detay.
1872 kez okundu